sedoni left all cities
sedoni right all cities

Φοιτήτρια έμαθε ότι κέρδισε 3,4 εκατ. εν μέσω διάλεξης, περίμενε να τελειώσει πριν πανηγυρίσει!

Κύριο Φοιτήτρια έμαθε ότι κέρδισε 3,4 εκατ. εν μέσω διάλεξης, περίμενε να τελειώσει πριν πανηγυρίσει!

Με αρκετές δόσεις παραπόνου που δεν το έχουμε ζήσει ακόμη, θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στη συναδέλφισσα από το Γκλενέλγκ της Αυστραλίας που το κατάφερε, μαθαίνοντας ότι κέρδισε το λαχείο των 4,8 εκατ. AUD (περίπου 3,4 εκατ. δολάρια) μέσω μέιλ κατά τη διάρκεια διάλεξης.

Κι ενώ βέβαια μια λογική αντίδραση θα ήταν να πάθει αμόκ, να δώσει τα φιλιά της στον καθηγητή και να μην την ξαναδεί ποτέ κανένα αμφιθέατρο, η τύπισσα παρέμεινε στη θέση της και περίμενε να τελειώσει το μάθημα για να επικοινωνήσει με την εταιρεία The Lott. ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

 

Η 20χρονη δήλωσε ότι τη στιγμή που αντίκρισε το μέιλ σκέφτηκε πως δεν μπορούσε να εκφραστεί καταλλήλως, γιατί θα διέκοπτε το μάθημα. Ναι, λογικά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι είσαι εκατομμυριούχος.

Κοιτούσα απλώς το ρολόι, περιμένοντας να τελειώσει η διάλεξη και να σας καλέσω (το πρακτορείο). Ήταν η πιο αγωνιώδης στιγμή της ζωής μου.

Παραδέχτηκε βέβαια πως της ήταν πολύ δύσκολο να μην αρχίσει να φωνάζει και να χοροπηδάει από τη χαρά της, μιας και τα 20 χιλιάρικα το μήνα επί 20 ολόκληρα χρόνια τον προκαλούν τέτοιο ενθουσιασμό.

 

Εμάς ακόμα θα μας προκαλούσε μια κάπως σνομπ στάση απέναντι στη σχολή, ενώ η 20χρονη είπε πως στόχος της είναι να πάρει το πτυχίο πρώτα. Τέλος, σχεδιάζει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στη μητέρα της και να βάλει μπρος για ταξίδια στην Αυστραλία. Από εκεί και πέρα, θα διευκολυνθεί κατά πολύ η ζωή της!

Μια ιδανική μέρα στο πανεπιστήμιο, παιδιά, δεν είναι όταν βγαίνει αποτέλεσμα εξεταστικής και βλέπεις περασμένο μαθηματάκι. Είναι όταν ανακαλύπτεις πως δε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις κανένα μάθημα από εδώ και στο εξής!
 
 
 
 
 
 
 
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​