sedoni left all cities
sedoni right all cities

Τεστ αντισωμάτων Covid-19 θα μπορούν να κάνουν οι φοιτητές του ΕΜΠ στις 2 και 3 Νοεμβρίου!

Κύριο Τεστ αντισωμάτων Covid-19 θα μπορούν να κάνουν οι φοιτητές του ΕΜΠ στις 2 και 3 Νοεμβρίου!

Θέλουμε να φωνάξουμε με την ψυχή μας ένα «Κορωνοϊέ, άδειασέ μας τη γωνιά!»

Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι ακόμα και να ξελαρυγγιαστούμε, η κατάσταση αυτή δε θα μας αφήσει να ησυχάσουμε τόσο γρήγορα. Αντιθέτως, τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε στα βαθιά και μαθαίνουμε από ειδικούς ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, ιδιαίτερα αν δεν προσέξουμε περισσότερο.

Όλο μας το φθινόπωρο είναι στραμμένο σε αυτό το θέμα και το ίδιο ισχύει για τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, που σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν έχουν τόσο έγνοια τον πρώτο καιρό μαθημάτων και το καλωσόρισμα του «νέου αίματος», αλλά πώς θα τα βγάλουν πέρα με αυτές τις συνθήκες.

Τα Πανεπιστήμια συγκεκριμένα, ασχολούνται συνεχώς με το ζήτημα της πανδημίας και προσπαθούν μέσα από έρευνες να δώσουν μια εικόνα για το τι επικρατεί.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, το ΕΜΠ έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη διεξαγωγή τεστ αντισωμάτων Covid-19.

Πρόκειται για μια ενέργεια που θα λάβει χώρα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη 2-3/11/2020, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, ο επιδιωκόμενος αριθμός εθελοντικά συμμετεχόντων ατόμων από το ΕΜΠ είναι γύρω στους 400. Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως, να μάθετε αν έχετε νοσήσει από τον κορωνοϊό και αν μπορείτε να κινείστε λίγο πιο ελεύθερα έχοντας αποκτήσει αντισώματα. 

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να μπείτε ΕΔΩ και να δηλώσετε ενδιαφέρον. Η υποβολή λήγει στις 28/10/2020. 

Δε θα σας ρωτήσουμε καν αν δηλώνετε τέρμα μπουχτισμένοι και κουρασμένοι από αυτήν την κατάσταση, γιατί η απάντηση είναι δεδομένη. Θέλουμε πια να βγούμε έξω ανέμελοι, να πάψουμε να κουβαλάμε μάσκες κι αντισηπτικά σε κάθε μας έξοδο και να ζήσουμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις προτού απλώσουν οπουδήποτε το χέρι τους.
 
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​