sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πάντειο: Ανακοίνωση για πρώτο κρούσμα – Οι οδηγίες που δόθηκαν στους φοιτητές!

Κύριο Πάντειο: Ανακοίνωση για πρώτο κρούσμα – Οι οδηγίες που δόθηκαν στους φοιτητές!

Το Πάντειο γίνεται το δεύτερο πανεπιστήμιο που ανακοινώνει την ύπαρξη κρούσματος μετά τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. H τελευταία συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το πρώτο κρούσμα την περασμένη Τρίτη δίνοντας τις αντίστοιχες οδηγίες στους υπόλοιπους φοιτητές, ενώ την επόμενη μέρα επέστρεψε με δεύτερο περιστατικό, αλλά και ολικό κλείσιμο της Σχολής λόγω προβλημάτων με τους ελέγχους.

Χθες ωστόσο στην παρέα μπήκε και το Πανεπιστήμιο της Συγγρού, του οποίου δεν έφταναν τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και η αναβολή των σημερινών μαθημάτων (μια απόφαση που πήραν κι άλλα πανεπιστήμια), αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την ύπαρξη κρούσματος στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Αυτό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφορά καθηγητή κι όχι κάποιον φοιτητή, καλώντας όσους συμμετείχαν στο μάθημά του να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καθηγητής του Τμήματος της Κοινωνικής Πολιτικής (ο οποίος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα πριν την έναρξη των μαθημάτων) βρέθηκε θετικός στον covid -19. Το μάθημα έλαβε χώρα στην αίθουσα 102 ( γυάλινο κτίριο ) την Τρίτη 12/10/2021  και ώρα 2:00 μ.μ. – 4 : 00 μ.μ.

Κωδικός μαθήματος 510095: Συνδικάτα και συνολικές εργασιακές σχέσεις στην  Ελλάδα. 

Παρακαλούμε όπως τηρηθούν απαρέγκλιτα  οι παρακάτω οδηγίες : 

  1. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές που προσήλθαν στο μάθημα να παραμείνουν σε 10ήμερη καραντίνα και να κάνουν rapid test ή μοριακό.
  2. Οι εμβολιασμένοι φοιτητές και οι νοσήσαντες τελευταίου εξαμήνου που προσήλθαν στο μάθημα να παρακολουθούν την υγεία τους , να εφαρμόζουν πλήρως τα μέτρα ατομικής υγιεινής και εάν εμφανίσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα να προχωρήσουν σε rapid ή μοριακό έλεγχο.»

Ας ελπίσουμε ο αριθμός να περιοριστεί σε αυτό το ένα και να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη αναστάτωση. Όπως είπαμε και πιο πάνω, τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές τους περνάνε ούτως ή άλλως ζόρικες ώρες από χθες, οπότε ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε κι άλλα προβλήματα! Αν και με το «μπανάκι» που αναγκαστικά έκαναν όσοι βρέθηκαν χθες στα αμφιθέατρα, εκτιμούμε ότι στο επόμενο διάστημα θα πέσει πολύ κρύωμα. Και στην παρούσα φάση, ακόμα και το κρύωμα δεν αντιμετωπίζεται και τόσο αθώα.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​